Zoek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pin_schoonheidspecialist_schuytgraaf
 

Gastenboek

Is de behandeling goed bevallen? Laat dan eens een leuk berichtje achter in ons gastenboek.

Corrie Nijmegen13-06-2016

Een geweldige ervaring om te worden gemasseerd door Karin; met veel inzicht, zo vol aandacht en met krachtige handen, dat is echt zeldzaam, heerlijk Karin, bedankt.

Remo17-11-2015

Hoi Karin, we hebben elkaar al zo lang niet meer gesproken. Heel veel plezier in Oosterbeek en ik kom binnen kort zeker de nieuwe salon bekijken. Groetjes, Remo

Gea28-05-2015

Hallo Karin,

Mijn collega's maakten een grapje, omdat ik, voor dat ik naar de camping ging, vertelde naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Wat was het een goede start van mijn korte vakantie.. Je bent goed en bijzonder! Kan niets anders zeggen.

Ina van den Heuvel21-05-2015

Wat was het weer fijn de behandeling. Ik voel me elke keer weer heel erg verwent.
Daarvoor kom ik graag uit Amsterdam over naar Arnhem.
Bedankt.

Anita Vis- van Loo06-01-2015

Heel hartelijk bedankt voor het meewerken en bedenken van het kadootje voor onze moeder/schoonmoeder!!Ze was erg blij en wij dus ook!!tot gauw maar weer.Liefs Theo en Anita.

Dirkje Vis06-02-2014


Dag Karin ik heb de behandeling heel fijn gevonden alles verteld aan mijn man wat je gedaan hebt. De voet massage ,vond ik erg fijn ik liep later inderdaad op wolkjes. en mijn gezicht met alles wat je gedaan hebt voelde ik me als nieuw en dat met mijn 77 jaar
Bedankt en tot de volgende keer.

Marion Bergevoet07-11-2013

Het is elke keer weer Heerlijk (inderdaad met een hoofdletter!)
Karin is een zeer gedreven schoonheidsspecialiste. Haar behandeling kenmerkt zich vooral (naast haar deskundigheid)door 100% aandacht voor jou als klant.

Jeanette18-09-2013

Lieve Karin, Wat was de behandeling weer heerlijk gister; dankjewel! Ik kom al 14 jaar bij jou; eerst als collega en al vrij snel als klant. De liefde en kennis die jij tijdens je behandeling geeft doet me iedere keer weer goed. Dankjewel en tot snel.

Marjolein18-04-2013

Ik ben nu zo'n 4 jaar onder behandeling bij Karin en ik heb nog nooit een schoonheidsspecialiste meegemaakt met zo'n passie voor het vak!
Het extra stukje aandacht, gezelligheid, professionaliteit en zeker niet te vergeten haar specialiteit:DE SHIHATSU MASSAGE zorgen ervoor dat ik er elke x weer erg naar uitkijk.
Ook weet ze je steeds weer te verassen met wat nieuws of extra's!
Karin ga zo door, mij krijg je bij jou niet vd stoel af!!
A big Fan X

Inge Meyer08-11-2011

Acht jaar geleden ben ik uit Arnhem vertrokken en heb afscheid moeten nemen van Karin als schoonheidsspecialiste. Heb jaren gezocht in Deventer naar iemand die me net zo kon behandelen (en verwennen) als Karin. Het is me niet gelukt. Technisch vond ik wel goede vakmensen. Maar iemand die net dat stukje meer doet, die misschien net die liefde voor de mens in haar handen weet te leggen zoals Karin.. Paar weken geleden toch weer naar Creature gegaan. En zal dat blijven doen. Het is een soort warm bad wanneer ik een behandeling onderga. Dankjewel Karin!!

Renate19-08-2011

Gefeliciteerd met de site! En ik kan iedereen een verzorg/verwen behandeling aanraden, vergeet de massage niet!!!! Ik kom zeker al 12 jaar bij Karin. Woon niet meer in Arnhem, heb naar vergelijkbare behandeling (= de rust en een top gezichtsmassage)dichterbij gezocht, maar niet gevonden.

Jacqueline Beke28-07-2011

Hoi Karin,

Mooie site heb je gemaakt! Alles goed verder?

Gr, Jacq

Nicole 30-06-2011

Hoi kaat, Hetzelfde als mijn wenkbrauwen ziet je site er perfect uit! Heel mooi gedaan. Groetjes X Nicole

Ilona jakobs20-06-2011

Je site ziet er echt prachtig uit.
Bedankt voor je heerlijke behandeling en het luisterende oor.

romy10-06-2011

mooie site karin, ik had eigenlijk ook niet anders verwacht....
net als jouw behandelingen is alles altijd perfect!
je bent gewoon de beste...

Mella Franck26-05-2011

Wauwwww wat ziet je website er mooi uit, POFICIAT!!!!!!!
Bij jou krijg ik tenminste veel vitamine A en de rust die ik nodig heb.

Tot gauw weer!Petra31-03-2011

Karin, van harte gefeliciteerd met je nieuwe website. Erg stijlvol en rustgevend. Tot snel.