Zoek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pin_schoonheidspecialist_schuytgraaf
 

Merken

Om tot het gewenste resultaat te komen, gaat een uitstekende behandeling uiteraard samen met goede producten. Daarom kiest Creature voor de producten van Tyro, Mineral Care en RIES Cosmetics. Deze producten zijn hypoallergeen en niet getest op dieren!

Tyro

De man achter de cosmetica van Tyro is Dr. A. Molenaar, internationaal vermaard plastisch chirurg die, alvorens hij zich ruim 35 jaar met estetisch chirurgie bezig hield, zijn opleiding genoot in New York. Geïnspireerd door verzoeken van vele(brandwondenpatiŽnten-) patiŽnten heeft hij, in nauwe samenwerking met zijn echtgenote en tevens assistente Antoinette, de uitgebreide en uitgebalanceerde cosmeticalijn Tyro ontwikkeld. Producten van Tyro zijn gebaseerd op zeer hoogwaardige werkstoffen.

Onze huid is veel meer dan alleen een verpakking van ons lichaam. De huid beschermt ons tegen invloeden van buitenaf. Zij regelt in belangrijke mate onze lichaamstemperatuur en waterhuishouding. Daarnaast is onze huid ook de 'spiegel' van onze,  gezondheid, leeftijd en uiteraard leefgewoonten.

Juist de zachte perzikhuid van een pasgeboren baby verkeerd vaak in perfecte conditie.Hoe komt het nou dat de huid van een pasgeboren baby zo perfect is...? Dit komt door de amnionvloeistof- ťťn van de meest kenmerkende ingrediŽnten- waarmee de foetus voor de geboorte is omgeven, naast olie, vetten en zout. Zout houdt water vast en vocht is het allerbelangrijkste bestanddeel voor een effectieve huidverzorging.


Mineral Care

Al in de oudheid ontdekte men het geheim van de weldadige werking van het water en de modder van de Dode Zee op de huid. Cleopatra zond al speciale karavanen naar de Dode Zee zond om water en modder voor haar baden te halen. In onze tijd van moderne kennis en technologie is men er met succes in geslaagd om het schoonheidsgeheim van de natuur te verwerken tot unieke huidverzorgingsproducten, waarvan de producten van Mineral Care van de Firma Intercosma zich onderscheiden in kwaliteit en exclusiviteit.

 

RIES Cosmetics